Filmklub

Filmklubben starter i februar 2020 og skal være et samlingssted for filminteresserede mennesker, der har lyst til at dele deres begejstring for de levende billeder med ligesindede. Filmklubben er frivilligt drevet og det er gratis at blive medlem.

Filmklubben har et "koordinationsudvalg" bestående af ca. 20 frivillige, og er opdelt i grupper. Der er fx. en filmudvalgsgruppe, en administrativ, en praktisk og en hyggegruppe som hver især står for forskellige opgaver der samlet danner koordinationsudvalget.

Det er gratis at være medlem i filmklubben, dog er der en begrænsning på 70 personer til hver enkelt visning, derfor kræves der tilmelding.

De film der bliver vist i klubben må ikke annonceres offentligt, men vi må gerne annoncere det i Kulturhuset, så når filmene er valgt vil du kunne se det på en plakat/flyer i huset. 

Filmklubben er desværre lukket for tilmeldinger, vi arbejder på at finde en løsning så vi kan være endnu flere medlemmer: FilmklubTrommen@gmail.com

Tilmeldinger til enkelte filmvisninger skal ske på følgende mailadresse: filmklubtilmelding@gmail.com

Datoer for visning af film i Filmklubben:

17. Feb

16. Marts

15. April

18. Maj

15. Juni

 

 

Første film i klubben er valgt af filmudvalget og bliver vist 17. Februar. Vi må desværre ikke afsløre hvilken film der bliver vist her på hjemmesiden, men vi kan dog sige at
filmen er instrueret af en garvet instruktør der står bag flere klassikere. Kom forbi Kulturhus Trommen og se hvilken film du kan glæde dig til.